30.6, Barcelona. Jornada técnica sobre seguridad vial en el entorno laboral

El Servei Català de Trànsit y la Diputación de Barcelona, organizan una Jornada técnica sobre seguridad vial en el entorno laboral, el martes 30 de junio, en la sala de actos del Departamento de Interior (C/ Diputación 355).

Banner_seguretat_viaria_500El Servei Català de Trànsit, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, organitza una Jornada tècnica sobre seguretat viària en l’entorn laboral que tindrà lloc el proper dimarts dia 30 de juny a la sala d’actes del departament d’interior (C/ Diputació 355).
L’any 2014 els accidents laborals de trànsit van suposar un 13% del conjunt d’accidents de treball amb baixa. Aquest percentatge augmenta fins el 35% en el cas dels accidents mortals.
Per tant, més d’un terç de les morts per accident de treball a Catalunya estan relacionades amb el trànsit.
Aquesta jornada té l’objectiu d’avançar en la gestió i administració de la mobilitat en el camp de la seguretat viària  laboral, derivada dels desplaçaments obligats a la feina i oferir als empresaris, possibles eines per mitigar o reduir l’exposició al risc a que estan sotmesos molts milions de treballadors de forma quotidiana al nostre país.
Es tractaran diversos temes:

  • Presentació de l’informe “Prevenció de lesions i accidents de trànsit per a la seguretat dels empleats (PRISE número 4)”
  • Context dels desplaçaments a la feina: Europa, Espanya i Catalunya. Accidents de trànsit laborals. Marc legal i projectes per a la reducció dels accidents de trànsit
  • Models existents: Finançament, formació i gestió de la mobilitat i bones pràctiques
  • Visió del grup de treball de seguretat viària laboral del Servei Català de Trànsit

La jornada contarà, entre altres ponents, amb la presència del Sr. Ilyas Daoud, responsable de projectes del Consell de Seguretat del Transport Europeu (ETSC) i la Sra. Judith Carreras, Consellera de l’Oficina de l’Organització Internacional del Treball (OIT).
 
Esta jornada s’enquadra en l’acord de col·laboració per a reduir els accidents de trànsit, del que ja vàrem informar el passat 19 de febrer. Podeu consultar la notícia en aquest enllaç
Enllaç a la web de la jornada
Enllaç Programa (2 págs. 174Kb)
Enllaç a les inscripcions
Enllaç a la web del Consell de Seguretat del Transport Europeu (ETSC)
Enllaç a la web de la OIT
 

Scroll al inicio